Kenniscentrum Verzekeringsgeneeskunde (KCVG) bijeenkomsten

Door copyright rechten mogen wij geen PDF artikelen, krantenknipsels e.d. op onze website zetten.
Indien gewenst kunt u artikelen, krantenknipsels e.d. opvragen bij het secretariaat Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
 
van het Kenniscentrum Verzekeringsgeneeskunde AMC-UMCG-UWV-VUmc

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Save the date  -  Vrijdag 6 september 2019 

Congres Amsterdam Satellite Cochrane Work

Cochrane Work Amsterdam satellite

Oprichting Amsterdam Satellite Cochrane Work

We zijn erg blij met de oprichting van een Satelliet van Cochrane Work op het Coronel Instituut. Cochrane heeft onze aanvraag voor een Satelliet ondersteund. Ook het Finnish Institute of Occupational Health, waar de editorial base van Cochrane Work zit met Jos Verbeek en Jani Ruotsalainen is enthousiast over de nieuwe samenwerking. De "Amsterdamse Satelliet" gaat zich focussen op systematische reviews met als onderwerp "werk participatie". Naast het bevorderen van de kwaliteit van Cochrane Systematische Reviews zullen ook andere (methodologische) projecten onderdeel zijn van de Satelliet zoals een Core Outcome Set for Work Participation. Daarnaast zal de Satelliet intensief gaan samenwerken met Cochrane Insurance Medicine. Jan Hoving is hierbij deputy coordinating editor, en naar een managing editor wordt nog gezocht.
Save the date: op vrijdag 6 september 2019 zal een "start" symposium van de Satelliet worden georganiseerd met als titel "How to improve the evidence for work participation", meer informatie volgt!

PDF

Het downloaden van PDF-files 
is alleen toegestaan 
voor persoonlijk gebruik.

gebouwen