Kenniscentrum Verzekeringsgeneeskunde (KCVG) bijeenkomsten

Door copyright rechten mogen wij geen PDF artikelen, krantenknipsels e.d. zonder toestemming op onze website zetten. Indien gewenst kunt u artikelen, krantenknipsels e.d. opvragen bij het secretariaat Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. van het Kenniscentrum Verzekeringsgeneeskunde AMC-UMCG-UWV-VUmc

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Promotie Ilse Louwerse
Dinsdag 17 november 2020 om 11.45 uur vindt de promotie van Ilse Louwerse plaats in de Aula van de VU.
 
Kijk voor meer informatie over haar project HIER 

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SAVE THE DATE - Muntendam online Donderdag 10 december 13.00–17.00

MUNTENDAM ONLINE

Donderdag 10 december 13.00 – 17.00

15 Jaar KCVG - in het nu en daar voorbij

Aanmelden hiervoor is nog niet mogelijk.
Een definitieve uitnodiging met programma incl. instructies volgt later.

Dit jaar is alles anders. Door Corona zijn we nu allemaal gehouden aan thuiswerken, beeldbellen en vooral afstand houden.
En daarom organiseert het KCVG dit jaar het Muntendam Symposium voor u online.

Het afgelopen jaar was vanwege Corona een bijzonder jaar, maar de activiteiten van de onderzoekers bij het KCVG gaan onverminderd door.
Met trots presenteren wij u de resultaten uit het proefschrift van Drs. Kristel Weerdesteijn over de herstelkansen bij mensen met SOLK.

We reflecteren met u op de resultaten van de kwaliteitstafel. De kennisontwikkelingen binnen het vakgebied verzekeringsgeneeskunde worden de komende jaren niet alleen door de kennisagenda beïnvloed, maar ook door het programma ‘Verbetering Kwaliteit Poortwachter proces’ van ZonMw 2021 tot 2025. In dat kader wordt ook het project Beschrijving Belastbaarheid en Re-integratie toegelicht. Een onderzoeksteam van Amsterdam UMC ontwikkelt een instrument dat belastbaarheid en re-integratiemogelijkheden van zieke werknemers beschrijft, met daaraan gekoppeld een multidisciplinaire leidraad.

Tot slot presenteren wij u met trots een aantal onderzoeksprojecten van verzekeringsartsen en onderzoekers in de verzekeringsgeneeskunde die momenteel lopen bij de verschillende universiteiten. U krijgt net als voorgaande jaren een fraai beeld van de verschillende bijdragen vanuit het KCVG aan de kennisontwikkeling binnen de verzekeringsgeneeskunde.

Organisatie team: Pepijn Roelofs, Birgit Donker-Cools, Trees Juurlink, Frederieke Schaafsma

PDF

Het downloaden van PDF-files 
is alleen toegestaan 
voor persoonlijk gebruik.

gebouwen